Можеме да Ви помогнеме
да ја искористите дигиталната
трансформација.
Нашите консултанти и технички
лица можат да Ви помогнат да ги
подобрите деловните процеси
Контактирајте не
Како да имате контрола
над Вашите интеграции
на Dynamics 365?
Научете повеќе

Закажете консултација со нашите експерти за Вашите потреби од Dynamics 365

Придружете се на патувањето со дигитална трансформација со овие решенија на Microsoft:

Dynamics365 F&O
Dynamics 365 Финансии

Microsoft Dynamics 365 за финансии испорачува ERP можности во деловната апликација заснована на Cloud.

Прочитајте повеќе
microsoft_dynamics_365 solution
Dynamics 365 Синџир на снабдување (ERP)

Обезбедете континуитет во работењето и намалете ги трошоците со создавање на поврзан и еластичен ланец на снабдување.

Прочитајте повеќе
Dynamics 365 Продажба (CRM)

Колаборативно, флексибилно и конфигурирано решение за разбирање на Вашите лидови и следење на напредокот на продажбата во Вашата компанија.

Прочитајте повеќе
Dynamics365 F&O
Microsoft Dynamics 365

Зголемете го Вашиот бизнис со свое темпо. Редизајнирајте ги процесите побрзо. Донесете интелигентни одлуки побрзо. 

Прочитајте повеќе
power bi interface
Визуелизација на податоци (Power BI)

Платформа за деловна интелигенција и анализа што Ви дава најдобар увид во Вашите податоци.

Прочитајте повеќе
service management industry
Интернет на работите (IoТ)

Платформа за деловна интелигенција и анализа која Ви дава најдобар увид во Вашите податоци.

Прочитајте повеќе

0

Години раст

0

Земји

0

Вработени

0

Успешни проекти

0

Задоволни крајни корисници
Повеќе од 8 години Axapta Masters дистрибуираше решенија за глобалните компании ширум светот за да им помогне во растот на бизнисот. Ако барате глобален партнер за дигитална трансформација на Вашата компанија, Вие сте на вистинското место.

Технологии што ги поддржуваме

Дозволете ни да Ви помогнеме да се фокусирате на Вашата вистинска работа, наместо да се занимавате со бројни проблеми со Вашиот систем.

Компании за кои обезбедуваме решенија

Новости